Naručivanje

Dobrodošli na internet portal www.kucnamedicina.rs! Travalan d.o.o. ogranak Kućna Medicina vam omogućava da putem našeg portala budete informisani o našim aktivnostima, proizvodima i uslugama koje vam nudimo.

U donjem delu ove strane navedeni su uslovi korišćenja našeg portala. Molimo vas da se sa njima upoznate. Korišćenjem bilo kog dela portala, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Arcus pharma d.o.o. svoje cenjene potrošače koji robu kupuju putem internet sajta www.agu-baby.rs obaveštava:

  • da se prodaja robe putem internet sajta www.agu-baby.rs obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Arcus pharma d.o.o., Antifašističke borbe 21g, 11070 Beograd,  MB: 21025062, Tel: 011/311-02-04; 011/239-94-57
  • da roba koja se prodaje putem internet sajta www.agu-baby.rs poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji;
  • da se saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom;
  • da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal;
  • da se mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti i/ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.agu-baby.rs;
  • da potrošač robu koju kupuje putem internet sajta www.agu-baby.rs može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke, uplatnicom u pošti ili banci ili platnom karticom;
  • da potrošač prilikom kreiranja narudžbenice pritiskom na taster POŠALJI NARUDŽBINU preuzima obavezu plaćanja naručene robe;
  • da za sve narudžbine vrednosti manje od 5.000,00 RSD potrošač ima obavezu da na ime troškova isporuke plati iznos od 290,00 RSD sa PDV-om. Za sve porudžbine čija je vrednost veća od 5.000,00 RSD isporuka je besplatna;
  • da u slučaju nesaobraznosti robe ugovoru, potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na način kako je to definisano Pravilnikom o postupanju po reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem ON LINE prodavnice, koji se može preuzeti OVDE. Obrazac Zahteva za reklamaciju potrošač može pronaći u odeljku Servis – Reklamacije;
  • da potrošač ima pravo da odustane od ugovora (odustane od kupovine) u roku od 14 dana od dana isporuke, a bez navođenja razloga za odustanak. U slučaju odustanka, potrošač snosi troškove vraćanja robe. Bliža uputstva za odustanak od ugovora potrošač može pronaći u odeljku Servis – Pravo na odustajanje.
  • Potrošač nema pravo da odustane od ugovora u slučaju isporuke zapečaćene robe koja se ne može vratiti zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga i koja je otpečaćena nakon isporuke.

Isporuka i plaćanje

ISPORUKA

Planirano vreme isporuke od trenutka kreiranja porudžbine je 1-5 radnih dana na teritoriji Republike Srbije, putem kurirske službe Post Express. Isporuka se ne vrši tokom državnih praznika koji su definisani kao neradni dani, kao ni na adrese u inostranstvu.

Dostavu/isporuku za porudžbine do 3000 dinara plaća kupac i ona iznosi 350 dinara ukoliko je kupac platio karticom, odnosno 296 dinara ukoliko kupac plaća pouzećem.

Naplata otkupnih iznosa vrši se po ceni od 36 RSD u slučaju plaćanja dostave pouzećem i odatle razlika u ceni u odnosu na plaćanje karticom. Cena dostave/isporuke je do 296 dinara za pakete do 5 kg, za pakete mase preko 5 kg svaki dodatni kilogram se naplaćuje 24,63 dinara po kilogramu.

Za sve porudžbine preko 3000 dinara isporuka je besplatna.

Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate putem  maila:
apotliv1@gmail.com

PLAĆANJE

U mogućnosti ste da odaberete:

1. Plaćanje pouzećem gotovinski, u trenutku isporuke

Ukoliko ste se odlučili za plaćanje pouzećem prilikom poslednjeg koraka pre potvrde kupovine, u obavezi ste da paket koji Vam bude dostavljen na adresu platite kuriru na licu mesta. Imajte u vidu da kurir možda neće imati sitnog novca da Vam vrati kusur, te se potrudite da imate tačnu sumu za plaćanje koja je navedena u potvrdi porudžbine koji ste dobili.

2. Plaćanje platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu

Ukoliko ste se odlučili za plaćanje Vašom platnom karticom (Dina, Visa, Master i Maestro) online, prilikom poslednjeg koraka pre potvrde kupovine, sistem će Vas preusmeriti na sigurnosni link Komercijalne banke Srbija gde unosite podatke o svojoj platnoj kartici. Ukupna suma i broj pošiljke su automatski uneti i ne mogu se menjati.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose u zaštićenoj (kriptovanoj) formi. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje prihvatilac platnih kartica, Komercijalna banke Srbija , pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

AU Livada je zabranjeno prodavanje, naručivanje, obezbeđivanje illi razmena podataka potrošača ili informacija o platnoj kartici u bilo kojoj formi trećoj strani, sem ako to nije Banka ili nadležni državni organi. Lični i adresni podaci potrošača koji se predočavaju AU Livada prilikom procesa kupovine smatraju se poslovnom tajnom.

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate uslove korišćenja našeg internet portala u nastavku ove strane. Svaka poseta našem internet portalu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti.